- Nog 27 dagen tot het EK 2024 begint!

Jupiler League: SC Veendam failliet

2 april 2013 - De broezen voor Veendam actie van Henk de Haan ten spijt is Veendam vanmiddag failliet verklaard. Ze zullen niet in beroep gaan.

De tot nu toe gespeelde wedstrijden van Veendam zijn vervallen. Op Voetbalpoules.nl worden gespeelde wedstrijden niet geschrapt, dus de behaalde punten blijven behouden in onze poule. De overige niet gespeelde wedstrijden zijn wel verwijderd.

Bij de extra voorspellingen is Veendam bij iedereen verwijderd en schuiven de lager voorspelde teams één plek op naar boven. Voor de extra voorspelling van Veendam zul je dus geen punten ontvangen.
Aantal deelnemers
54.861
Taal

Poll

Wie wordt 3e (CL-voorronde) en wie blijft zeker in de eredivisie (nr. 15)?

De laatste speelronde is aangebroken en (gelukkig) is nog niet alles beslist. Nu Nederland recht heeft op 3 Champions League plekken gaat 't erom of FC Twente of AZ die 'pakt'. Onderin is 't ook heel erg spannend want RKC en Excelsior staan precies gelijk in punten alleen is 't doelsaldo net iets beter van RKC. Beide spelen weliswaar een zware uitwedstrijd..

Uitslag nog van een oude poll:
- Italië won als land met de meeste clubs over in de halve finales van de Europa- en Conference League, dit had netjes 42% goed (is nr. 2 antw.)!

  • FC Twente en RKC 59%
  • FC Twente en Excelsior 30%
  • AZ en RKC 10%
  • AZ en Excelsior 1%

Er is 70 keer gestemd.

Link partners